Gyógyhír Magazin
Gyógyhír Magazin
Télen különösen fontos a vitaminpótlás, amit zöldségekkel tehetsz meg a legkönnyebben: a sütőben sült cékla és édesburgonya nemcsak egészséges, de nagyon finom köret is.
Fotó: 123rf.com
Sült zöldségeket készíteni nem nagy ördöngösség, és teljesen átalakulnak a sütőben: belül krémesre, kívül pirultra sülnek, az ízük pedig koncentrálódik.
Szinte bármilyen zöldséget a sütőbe tehetsz, de télen a céklának és az édeskrumplinak szavazz bizalmat. Bármilyen fűszerrel ízesítheted őket, érdemes többfélét használni: a chili, a füstölt paprika és az oregánó mind-mind jó választások, ezekkel kicsit pikáns és csípős lesz a végeredmény.
Hogy tökéletesre süljenek a zöldségek, fontos, hogy alaposan vond be őket olajjal, és magas hőfokon süsd őket.
Hozzávalók 6 személyre:
Elkészítés:
Gyógyhír Magazin
Gyógyhír Magazin
Gyógyhír Magazin
Gyógyhír Magazin
Gyógyhír Magazin
Gyógyhír Magazin
Gyógyhír Magazin
