• 2025. április 24., csütörtök

Őszi vitaminsaláta


2020.10.13

Balogh Ágnes békéscsabai olvasónk receptje. 



Hozzávalók egy adaghoz: 

1 kisebb (nyers) cékla 

2 fej hónapos retek 

5 dkg fehér káposzta 

1 közepes sárgarépa 

2 evőkanál tökmagolaj 

2 evőkanál hámozott tökmag 

1 teáskanál citromlé 

 

Elkészítés: 

A tökmagot pirítsuk meg száraz serpenyőben két-három perc alatt, miközben folyamatosan kevergetjük. Ha megvan, keverjük össze egy mélyebb tálban a gyufaszálnyi darabokra vágott zöldségekkel. Locsoljuk meg a tökmagolajjal és a citromlével, szórjuk rá a sót ízlés szerint, és keverjük át újra. Azonnal fogyasztható. Kiváló sült húsok mellé, de vacsorára önállóan is finom. 


Gyógyhír Magazin

Cikkajánló


Olívás csiga Gyógyhír Magazin

ZABPELYHES-ÁFONYÁS TALLÉR Gyógyhír Magazin

Sajtos brokkolikrémmel töltött csirkemell Gyógyhír Magazin

Lencsefasírt Gyógyhír Magazin

Zöldborsókrém leves Gyógyhír Magazin

Medvesajtos-medvehagymás kifli Gyógyhír Magazin


Megjelent a GYÓGYHÍR MAGAZIN
áprilisi száma


Patikákban ingyenes.
Kérje gyógyszerészétől!
Legális patikai webáruházak
Regisztrált étrendkiegészítők listája