• 2025. december 16., kedd

Zöldborsókrém leves


2017.04.24

Körtvélyessy Andrea kedves olvasónk receptje



Elkészítése

Zöldborsót megpárolok egy kis cukros vízben, vajjal, majd felöntöm húsleves alap lével. Összeturmixolom jó sok petrezselyemzölddel együtt. Nyáron friss mentával. Visszateszem a tűzre, és teszek hozzá tejszínt, s ha kell még sót, fehér borsot. Kenyérkockákat összekeverek reszelt sajttal és megpirítom sütőpapíron. Ezzel tálalom.


Gyógyhír Magazin

Cikkajánló


Magas a vérnyomása? Kövesse a DASH diétát! Gyógyhír Magazin

A lupin miatt is rosszul érezheti magát a gluténmentes lisztektől Gyógyhír Magazin

Őszi vitaminsaláta Gyógyhír Magazin

Olívás csiga Gyógyhír Magazin

ZABPELYHES-ÁFONYÁS TALLÉR Gyógyhír Magazin

Sajtos brokkolikrémmel töltött csirkemell Gyógyhír Magazin


Megjelent a GYÓGYHÍR MAGAZIN
decemberi száma


Patikákban ingyenes.
Kérje gyógyszerészétől!
Legális patikai webáruházak
Regisztrált étrendkiegészítők listája