• 2025. április 26., szombat

Zöldborsókrém leves


2017.04.24

Körtvélyessy Andrea kedves olvasónk receptje



Elkészítése

Zöldborsót megpárolok egy kis cukros vízben, vajjal, majd felöntöm húsleves alap lével. Összeturmixolom jó sok petrezselyemzölddel együtt. Nyáron friss mentával. Visszateszem a tűzre, és teszek hozzá tejszínt, s ha kell még sót, fehér borsot. Kenyérkockákat összekeverek reszelt sajttal és megpirítom sütőpapíron. Ezzel tálalom.


Gyógyhír Magazin

Cikkajánló


Őszi vitaminsaláta Gyógyhír Magazin

Olívás csiga Gyógyhír Magazin

ZABPELYHES-ÁFONYÁS TALLÉR Gyógyhír Magazin

Sajtos brokkolikrémmel töltött csirkemell Gyógyhír Magazin

Lencsefasírt Gyógyhír Magazin

Medvesajtos-medvehagymás kifli Gyógyhír Magazin


Megjelent a GYÓGYHÍR MAGAZIN
áprilisi száma


Patikákban ingyenes.
Kérje gyógyszerészétől!
Legális patikai webáruházak
Regisztrált étrendkiegészítők listája